billiga damskor
Valutor:


Frakt och Returer



Internationella Beställningar

Vi sänder över hela världen. Vi använder oss av International Express service för alla internationella leveranser. Låt cirka 3-5 arbetsdagar från avsändandet. Ytterligare förseningar kan inträffa under månaderna SEP-Mar grund av den höga efterfrågan och tung belastning på posttjänster och seder.

Internationella order kan bli föremål för importskatter / arbetsuppgifter. För mer information, kontakta din lokala tullmyndighet.

Indragningar

Om du vill avbryta din beställning måste du maila oss omedelbart. Majoritet av order skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Levereras order kan inte avbrytas.

Avkastning

I den osannolika händelsen av fabrikationsfel, skulle vi byta ut / reparera produkter utan kostnad för kunden.

Returnera en vara måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner.

Varorna måste returneras inom 8 dagar efter mottagandet datum - oanvända och innehåller alla originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningsmetod, Alla fraktkostnader i samband med att återlämna varor som har ansvaret för konsumenten.

Utbyten

Att byta en produkt måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner. Varorna kan bytas inom 8 dagar efter mottagandet dagen under förutsättning att de är oanvända och i ursprungligt skick med alla originalförpackning och etiketter. När de återvänder ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner tydligt. Alla fraktkostnader i samband med utbyte av varor som har ansvaret för konsumenten.

Vi rekommenderar starkt att du använder spårbar leverans, eftersom vi inte kommer att vara ansvarig för eventuella förlorade paket. För utländska order kan denna process ta upp till 30 dagar.

tillbaka