billiga damskor
Valutor:


SekretessmeddelandeVi tar sekretessen för information om användare och kunder på webbplatsen för kunder ( "du") på största allvar. Läs följande policy för att förstå hur vi kommer att behandla dina personuppgifter när du använder webbplatsen.

LPersonuppgifter

Vi kommer inte att samla in och personligt identifierbar information (till exempel namn, adress, telefonnummer och e-postadress), hänvisade också till häri som "personlig information" om dig om du ge det till oss frivilligt.

Vi säljer inte eller skicka någon produkt som beställts via webbplatsen direkt till någon vi vet är under 18 år Om du är under 18 år, bör du använda webbplatsen endast med deltagande av en förälder eller vårdnadshavare och bör inte lämna någon personlig information till oss.

Vad vi får göra med personligt identifierbar information

Om du förser oss med personlig information, kan vi använda den för att förbättra vår förståelse för dina intressen och farhågor. Vi kommer också att använda denna information för att behandla din beställning.

Om du berätta du vill få ytterligare information från oss via e-post, kan vi använda informationen för att då och då kontakta dig om ändringar i vår hemsida, nya produkter, plats och serviceuppdateringar och specialerbjudanden vi tror att du hittar värdefull . Om du inte vill ta emot dessa e-post, följ unsubscribe instruktionerna på e-postmeddelande som du har fått.

Om du registrerar dig för en av våra lotterier, tävlingar eller kampanjer, kan vi dela personlig information med tjänsten ger, leverantörer och andra tredje parter (till exempel lotterier sponsorer eller leveranstjänster) som hjälper oss att driva webbplatsen eller utför främjande.

Vi kan överföra dina personuppgifter till våra intressebolag eller andra företag med vilka vi kontrakt utanför USA, bland annat Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Dessa företag kan vara belägna i länder med mindre stränga lagar för skydd av personuppgifter än de lagar i USA. Vi kommer dock att använda kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder metoder för att se till att din personliga information är konfidentiell och säker, och att de tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra olaglig eller oavsiktlig förstörelse, oavsiktlig förlust, obehörigt röjande eller tillgång eller andra olagliga former av behandling genomförs.

Vi kommer endast lämna ut personlig information utan din tillåtelse när det krävs enligt lag, eller i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att undersöka eller skydda mot misstänkta brottslig verksamhet till våra kunder, besökare, medarbetare, eller egendom (inklusive denna webbplats), eller andra.

Registreringsinformation

Vår sajt innehåller områden där du kan skicka information till oss (som vår registreringstjänst), och vi har också funktioner (såsom kakor och prestanda spårning teknik) som automatiskt samlar in information från besökare på vår webbplats. Under registreringsprocessen måste du ge oss ett medlemsnamn och lösenord konfidentiellt.

Hur vi skyddar din personliga information

Vi sparar dina personuppgifter på en säker server och använda förfaranden för att skydda den personliga information som vi samlar in från obehörig åtkomst, förstörelse, användning, ändring eller avslöjande. Även om vi kommer att ta (och kräver att våra tredjepartsleverantörer att ta) kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder avseende dina personuppgifter samlas in och lagras på webbplatsen, på grund av den öppna karaktären hos Internet, kan vi inte garantera att någon av din personliga information lagras i våra servrar, eller överföras till eller från en användare, kommer att vara fri från obehörig åtkomst, och vi frånsäger sig allt ansvar för stöld eller förlust av obehörig skada tillgång till eller avlyssning av ett datum eller kommunikation. Genom att använda webbplatsen godkänner du att du förstår och accepterar att ta dessa risker.

Allmän Kontaktinformation

För frågor om våra produkter av denna webbplats, kontakta oss. serviceonline.karen@gmail.com

tillbaka